MENU

zaterdag 27 augustus 2011

Round Monastery table - Clovis


reclaimed oak wood - woodworm holes authenticate the reclaimed wood.Every table has it's own characteristics, fingerprint.

Round oak dining table manufactered with reclaimed oak wood from old beams. (Origin Antwerp.)
Kiihkeän huonekalut aiemmin sekä luonnon materiaaleja, on Malvini luomme omia, nykyaikaiset huonekalut. Kaikki kalusteet on valmistettu omassa työpajassa ja on valmistettu massiivipuusta, huonekalut, jotka tekevät klassista menetelmällä.  Mallien edelleen piirretään käsin, mittakaavassa saavuttamiseksi ihanteellisia mittasuhteita. Malvini käyttää vain toiminnallisia rakenteita, ei koriste niistä. Malvini voi tarjota sinulle useita klassisia kappaleita, sisä-ja ulkokäyttöön.  Malvini mieluummin työskennellä luonnollista, rasituksen ainesta, joka antaa huonekalut rikas ja ajattomia katsoa.

Meidän huonekalut on merkkituotteiden aitouden takaamiseksi.  Yli 15 vuoden kokemus näkyvät kaikessa ja jokainen yksityiskohta.  Malvini on erikoistunut valmistamaan tammi taulukot kuten: luostari taulukoita vastaavat penkit, Sohvapöydät, viini makuista yöpöydät, pukki hoitopöydät jne.  Pöydissämme sovi prefectly lodges, mökkejä, kesämökit tai maalaiskotien. Mutta ne voidaan myös moitteeton käyttää Contemporary ruokasalissa.  Malvini on Belgian tuote. Merkitys: Suunniteltu, tehty ja toimitettu Belgiasta.

Geen opmerkingen: